Navigation Menu

Tuesday 2 October 2012

Do you love Istanbul? I do

Bila sam u Istanbulu za rodjendan, kao sto znate., i naravno kupila neke slatke stvarčice. Vidjećete ih u narednim postovima, ima vremena za to, ja sam prezadovoljna. :) Istanbul je, kao što vjerovatno znate najveći grad Turske, i jedan od najvećih gradova u Evropi. Jako malo sam bila u njemu, pa nisam imala vremena da obiđem puno stvari, ali dva dana nisam stala, i kada sam došla u Crnu Goru sve me je boljelo od umora.
Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska, a nalazi se na dva kontinenta(Evropa i Azija). Pored orijentalnih zdanja i starog dijela grada, Istanbul ima i svoj novi dio u kome se nalaze poslovne zgrade i moderne građevine koje ga čine modernom metropolom. U starom dijelu grada se nalaze trgovci koji znaju sve jezike. Negdje sam pročitala da je u ovom gradu trgovina umjetnost. I jeste. Prodaje se sve i svuda, u luksuznim buticima, na pijacama, na ulici trgovci drže ,,Armanijevu,, torbu, i uvjeravaju te  da  je prava. Moć ubjeđivanja, umjeće cjenjkanja… Kvalitetna roba  i ona nešto lošijeg kvaliteta, sve to možete naći tamo.  S obzirom da sam jako puno šetala , morala sam da obučem nešto udobno, i naravno obujem nešto ravno. Izabrala sam ove srebrne Fornarina patike, široku majicu i uske farmerice. Ako na to dodamo adekvatan nakit ja sam styllish za dugo pješačenje.Ps: Kako vam se sviđa novi izgled bloga? Hvala
http://fallforfall.blogspot.com/ i hvala mom prijatelju S. zbog koga će blog izgledati još bolje. Već sam pripremila tekst za naredni post, znam da će vam se svidjeti. XOXO, I.

On my birthday  I was  in Istanbul.(you know it :)). Ofc, I bought a lot of things. You will see it soon, I  content!. Istanbul  is the largest city in Turkey, constituting the country's economic, cultural, and historical heart, and  one of the largest urban agglomerations in Europe. I was shortly in Istanbul, but when I came to Montenegro I was very tired. Istanbul is located on two continents. Town is really beautiful, ask me everything what you want to know. Do you like the new look of my blog? Finally! :) Here are the pictures from Istanbul. I wore something comfy. I hope you like it. :) I prepared the text for the next post already. I know you like it. XOXO,I.











Torba(bag) Cavalli
Patike(sneakers) Fornarina
Narukvice(bracelet) Oriflame

25 comments:

  1. Nema na cemu, hvala tebi sto si me pomenula. Divan gest :)

    Svidja mi se kako ti stoje te farmerke, jedva cekam da vidim sta si sve kupila! :)


    http://fallforfall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ne vidi se dobro kombinacija,ali moram da kazem KAKVO DUPE DEVOJKO!

    ReplyDelete
  3. nice nice... :) http://jadorelamodeetlestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. istambul je moj omiljeni grad do sad sam bila dva puta i ostala malo duze,u planu je da zimus opet odem ....obozavam taj grad

    ReplyDelete
  5. Following now...hope you are fine with following back now :)

    ❤ StylishByNature.com

    ReplyDelete
  6. I've read so much about Instabul!Its near my country and still havent visit it!
    Nice outfit by the way,,comfy to wandering around!
    Love ur hair!

    xx
    http://fashiondng.blogspot.gr

    https://www.facebook.com/Fashiondng

    ReplyDelete
  7. Love this post!! Also love your outfit, it's casual yet put together, followed on bloglovin' (:

    xoxo
    eclecticliving.org

    ReplyDelete
  8. great photos! your blog is nice! Maybe we follow each other!? Let me know :) Greetings www.yuliekendra.com

    ReplyDelete
  9. Zgodnice jedna.Ajjj napravii novi post o novim modnim zlocinima.

    ReplyDelete
  10. Digging your Cavalli bag and those jeggings look superb on you!

    With love from San Francisco, California, USA,
    Sabrina
    http://www.rougespark.com

    ReplyDelete
  11. Ranije sam ti pisala i stv.mislim da si preslatka.Kad su u Istanbulu najveca snizenja,najbolje vreme sa soping?Jesam se ja nesto zajebala ili si ti pisala da trebas da ides u Bec da ces staviti slike ali nisi stavil?

    ReplyDelete
  12. Istambul-divan grad :) Lep post :)http://tatjanakandic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Jel snimljen onaj spot sto si o njemu pricala?Ajde stavi ga cijelog

    ReplyDelete