Navigation Menu

Tuesday 15 January 2013

I WISH... I WISH...

Prije 5 dana: Jutro je... Alarm drnda, zvoni. Bacam telefon. Podočnjaci me odaju. Nisam baš dobro spavala. Markeri raznih boja, olovke i knjiga me okružuju. Vječiti kampanjaš. Vječito učenje u poslednji čas, a izlasci do poslednjeg momenta. Uzimam kesu smokija, prazna je. Zbog toga uzimam čokoladicu. Odlazak na fakultet i dobijena šestica. . Očekivala sam, eto, barem sedmicu. Ali, šta je tu je. Koliko puta sam rekla da ću učiti svaki dan po sat vremena, koliko samo puta sam sebe slagala. Treća sam godina fakulteta, teško da će se moje navike sada mjenjati. Vječito nesposobna. Odlučujem da opet izađem u provod, e baš u inat svemu, a najviše u inat sebi. Izlazak i iste face, ista muzika, isto piće(koktel mai tai). Pretjerivanje u igri, pretjerivanje u svemu. Baš volim da pretjerujem. Volim da lumpujem. Navike se teško mjenjaju.

U ulazak u novu godinu obećavamo sebi mnogo stvari. Smršaćemo, redovno ćemo vježbati, učiti, skupljaćemo pare do ljeta da bi otišli na neko papreno skupo putovanje  ili kupili sebi nešto što odavno želimo a nemamo novca da to kupimo. Velika je to lista. Lista želja i lista obećanja. Napisani i umotani zajedno u rozom papiriću stavljaju se ispod jelke. Nakon godinu dana posmatraš šta ti se od toga ispunilo. Priznajem, već nekoliko godina ne želim ništa u ponoć i ne pišem pismo želja. Već nekolike godine ne vjerujem da će Nova godina promjeniti stvari u mom životu, ali je jako volim. ,,Ma, bas me briga za Novu godinu, to je dan kao i svaki drugi,, nikada neće biti moja rečenica. To je drugačiji dan, poseban, magičan. Sređivanje, očekivanje ... Slanje poruka dragim ljudima koji nisu pored vas u tom trenutku, pravljenje posebnog jela, dan kada je sasvim normalno biti budan cijelu noć. A, o prednovogodišnjoj euforiji da ne pričam. Odlazak u kozmetičke salone, u šoping, želja da u ng uđemo ljepši nego što smo ikada bili. Ljudi su srećniji i ispunjeniji tih dana. Smješkam se zbog ničega, prolazim kroz okićeni grad. Znam zašto, čula sam onu pjesmu,,Prvii sneeg, prvi sneeg,,. Pjevušim... I volim Novu godinu.
2012.nije bila moja godina, izgubila sam dvije osobe koje sam jako voljela(baku i dedu), još su se neke ružne stvari desile, tako da za ovu 2013.moja najveća želja je da osobe koje volim ostanu pored mene.        








Ps:Za NG sam bila na Zlatiboru pet dana, pa sam skoknula do Budve na dva dana. Pošto nemam outfit post, slike  iznad su sa Zlatibora. Ljubi vas vaša I.

16 comments:

  1. kako si lepa.Divno ti stoji crveni karmin

    ReplyDelete
  2. nikad ne otkrivaj dekolte i noge istovremeno ;)
    super ti stoji crveni karmin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takva je haljina, nije previse kratka kako se cini :)... Mada me i uvatilo da se oblacim malo provokativnije. Tnx

      Delete
  3. super pises i bas si lijepa...

    ReplyDelete
  4. Bas si lijepa..Ova zadnja slika mi je predivna :*

    http://mypersonalclosetbysamra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Vidim da je bio dobar provod na Zlatiboru...samo tako nastavi i u novoj. :) Nek ti bude najbolja do sada.

    ReplyDelete
  6. Bas tako. I rodjendani, i novogodisnje veceri nikako ne mogu biti kao i drugi dani, i ja ih bas zato obozavam. Hvala sto si nam se prikljucila na EX Yu partyju. Druzimo se i dalje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bilo bi dobro kada bi mogli da organizujemo live druzenje, ali suvise smo daleko :(

      Delete
  7. Jakna sa krznom,elegantna torba i sportske cizme_ wtf

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spajaj nespojivo. Zlatibor je, pa je parola snadji se :)) ... Ne smatram da je ova torba pretjerano elegantna :)

      Delete
  8. Ubjedljivo najljepsa Niksicanka! Imam pitanje za tebe-hoces li brzo da se udajes :) i da predlozim da neka od sljedecih tema bude kako ti vidis jednu DAMU. Evo npr.ti si za mene jedna prelijepa mlada dama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. :) ... Necu brzo da se udajem, tu je fakultet i jos mnogo stvari koje moram da zavrsim prije toga. :) ... Hvala i na predlogu, pisacu o tome :))

      Delete
  9. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person's blog link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.
    my web site - apartments for rent

    ReplyDelete
  10. Lijepa si, prelijepa. Svidja mi se tvoj stil oblacenja, ponasanja i pisanja.

    ReplyDelete