Navigation Menu

Sunday 26 January 2014

What to wear for Valentine's day?



Sve ovo se događa prije nekolike godine, za dan zaljubljenih:
Cijeli dan sam planirala taj izlazak. Iz ormara sam izvadila svu odjeću koju imam i bacila je po podu. Dugo sam je gledala uhvativši se za glavu. ,,Ponovo nemam šta da obučem!,, govorila sam.  Uzela sam jednu crnu haljinu i pomazila je. ,,Jadna haljino, nemam štikle za tebe,, govorila sam. Shvativši da zvučim kao debil nasmijala sam se. Da je neko u tom trenutku ušao u moju sobu i vidio kako se ponašam u društvu svojih krpica smjestio bi me istog trenutka u ludaru. Odjednom mi je sinula savršena kombinacija u glavi. Izvukla sam te komade i obukla ih. Stavila sam nakit i pomislila kako je savršeno. Crna haljina, crne štikle i pink torbica, velika rozo plava ogrlica i neko prstenje. Stavila sam malo pudera, kreona i karmin boje kože. Za kraj, parfem- Nina Ricci. Spremna sam! Posmatram svoj odraz u ogledalu i zadovoljna sam. Nadam se da će i on biti. Izlazim iz kuće, ulazim u auto, ovlaš ga ljubim u obraz. Gledam ga, savršen je, a i divno miriše. ,,Idemo na jedno sjajno mjesto, ima dobre klope,, govori mi. Mmm, može, mislim se i klimam glavom.
Dolazimo tamo, izlazimo iz automobila. Napokon imam prilike da ga cijelog pogledam.  Obukao je nike trenerku i makserice. Really? Cijeli dan sam razmišljala o tome šta ću da obučem, a on se obukao kao da ide na trčanje. Nemam ja ništa protiv trenerki, naprotiv, mogu jako dobro da stoje, ali u tom trenutku sam se osjećala nekako loše, kao da se ja trudim, a on ne. ,,Zar mi nisi rekao da idemo na neko lijepo mjesto na večeru, gdje će biti živa svirka? ,, mrmljam. ,,Da, zašto?,, upita začuđeno. ,,Stvarno misliš da je trenerka idealna odjeća za tako nešto?,, On mi je odgovorio da nije razmišljao o tome. Pokušavala sam da ne razmišljam o odjeći i nisam se loše provela to veče.

Poenta je da muškarci mnogo manje od nas razmišljaju o odjeći, modi, krpicama, detaljima, ali nije baš da ih moda ne zanima. Svi oni žele da izgledaju lijepo. Trenerka za fudbal, odijelo za neku jako svečanu priliku, a neka dobra majica, sako , farmerice i cipele su savršeni za skoro svaku priliku. Ne znam za vas, ali je meni prelijepo kada se momak i djevojka slažu i u odjeći. Ne moraju baš da nose iste boje u isto vrijeme, ali neki red mora da se zna. Ako je idu da šetaju psa i ona obuče trenerku, nekako mi se ne sviđa ideja da će on da dođe u odijelu, i obrnuto. 

Pa, bliži nam (vam) se dan Zaljubljenih, a ja sam našla par koji se uvijek jako dobro oblači (po meni najbolje), pa ukradite par komada i modnih trikova od njih. David i Victoria, uživajte! :*
Valentine's day is very soon . You can some advice from stylish couple David and Victoria if you dont know ,,what to wear,,. Enjoy! :*

 Crna čipkasta  haljina i crvene štikle su uvijek dobitna kombinacija. Klasična kombinacija je upotpunjena crnom trakom. Njegove cipele se slažu sa njenom haljinom, a i dovoljno je elegantan i šik i za noćni provod u nekoj diskoteci, a i za neko glamurozno mjesto.
 Ova divna sivo - bijela haljina je ukombinovana sa crnim štiklama i crnom torbicom. Njegovo odijelo se u potpunosti slaže sa njenim stajlingom. Slučajnost?




Ukoliko na slici iznad nijeste dobro vidjeli kombinacije. On umjesto nje nosi veliku torbu.



Od Viktorie Bekam možemo da naučimo kako da budemo elegantni, moderni, kako da imamo svoj stil i ne pratimo slijepo trendove. Od njega muškarci takođe mogu da nauče kako da se obuku. Jednostavne komade upotpunite sitnicama, trendi šalovima, torbama i kapama. On je uvijek savršeno obučen, a nikada dosadan. Savršeno su stilizovan par, zar ne?
Ukoliko ipak odlučite da dan Zaljubljenih provedete kod kuće, pa, šta da vam kažem osim da se i tu ukombinujete. Lijep veš i ništa više vam nije potrebno. :) . Ili ni to. Viktorija smatra da je veš oslonac čitavog stila, a smatra i da se brus i gaćice moraju pažljivo birati, kao i ostatak odjeće. 
E, da, odlučila sam da će postovi da budu svake nedjelje, a moram da nađem i još neki dan kada će izlaziti postovi (možda srijeda?) . Do nedelje, ili ranije, ljubi Vas I. Ps: Imam neki osjećaj da će to biti outfit post, nisam vas odavno gnjavila sa mojim fotkama. :*

12 comments:

  1. Great and interesting post. I suppose I would have been upset like you. I agree the Beckham's are a well dressed couple. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  2. Super su mada ja jedva cekam post sa tvojim slikama!

    ReplyDelete
  3. U pravu si nema nissta lepseg nego videti uslkadjen (odevno) par. Odlican izbor.

    Fabulous 30s

    ReplyDelete
  4. Divan su par a i odevne kombinacije su za svaku pohvalu...

    ReplyDelete
  5. Dejvidu svaka čast, ali ova gomila Spice koščica mi izgleda dobro samo kada se pokrije. No dobro :) Imala sam i ja tako problem sa momkom nekada, i onda u jednom trenutku kada sam ja rešila da se malo dress down, on je rešio da dođe u pantalonama sa crtom. Avaj. No, pošto ove godine idem na svirku Eve Braun, farmerice će verovatno biti nabolja opcija ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja mislim da ce farmerice bit najbolja opcija, mozda kozne neke pantalone? :)) ... Ni ja ne volim premrsave djevojke, ali mi ona stvarno ima stila :)

      Delete
  6. Uf, dobro si me podsetila da se blizi 14.februar :)
    Posto je napolju sneg, kod mene ce najverovatnije da se nosi nesto toplo i ususkano.

    Po pitanju kombinovanja musko-zenskog outfita, tu se nikada nisam nesto preterano uzbudjivala.

    ReplyDelete