Navigation Menu

Wednesday, 29 January 2014

Outfit post,,Mama, izlazimo da me slikaš,,. ,,Khm, sada, po ovakvom vremenu? ,, ,,Daaa,, govorim ja vukući mamu za rukav i neodoljivo podsjećajući na petogodišnje dijete. Izlazimo iz kuće, slikavamo se sa fotoaparatom koji bih stvarno trebala promijeniti ukoliko želim da blogujem i dalje. ..

Mama uvijek ima vremena za sve, da ide u butik, slika, kuva, sprema, odmori se, sredi se, sluša muziku, dok sam ja vječito u nekoj trci i nikada ništa ne umijem da završim na vrijeme. Lažem, sve završavam na vrijeme, ali to uvijek bude poslednji momenat. Nego, o tome neki drugi put. 

Ušuškana januarska kombinacija za  pravi sniježni, hladni dan. Karirani kaputić i kaiš, farmerice i šubara i ja sam spremna za duge šetnje. ( ili bar za šetnju do kafića s obzirom na to koliko volim da šetam po ovakvim danima).  

j


Svidja li vam se? :) Ova zadnja slika je sa instagrama, mozete me i tako pratiti, ime mi je ivonalovefashion , ili ivona drobnjak. Takodje, možete like-ovati moju fb stranicu https://www.facebook.com/Ivonalovefashion . Do nedelje, ljubi Vas I. :*

11 comments:

 1. Ti zivis u podgoricu a stalno se slikas u niksic sto

  ReplyDelete
 2. Ooo, zabelilo i u CG. :) Obozavam subare.

  ReplyDelete
 3. A majka ti radi u butiku?

  ReplyDelete
 4. Divno draga :) <3
  Samo tako nastavi!
  Hvala ti sto si ostavila tako lijepe komentare na mom postu.
  itistimeforwonderland.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Jao, snijeg!!! *.* Blago tebi!!!!!
  A, da...torba je boli glava, preslatka!!! :)

  http://girlfromnk.blogspot.com.es

  ReplyDelete
 6. Subara! Kaputiiic! <3

  http://ninafashionshow.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Preslatka osobo . .

  ReplyDelete