Navigation Menu

Sunday 16 February 2014

Fashion disasters 3




,,Baš neću više da jedem slatkiše,, govorim ja . Gledamo se čokolada i ja nekoliko minuta, šmekamo onako, neću ja da joj priđem, ona ne može da hoda na svu sreću. Celulit, kilogrami, ružan izgled mi padaju na pamet, ali tako dobro izgledaa! ,,Ma, uzeću samo jednu kockicu,, mislim se… Uzimam jednu. Sada kada sam jednu pojela, mogu još malo. Sada kada sam prekršila mogu je cijelu pojesti, od sjutra počinjem sa zdravim načinom života… I tako, začarani krug. Udebljaću se, dobiću 100 kg, neću moći kroz vrata da izađem. I, eto, zbog svoje buduće kilaže (nadam se da nee) sjetih se prvog modnog zločina.

1) Zločin je uvijek oblačiti nešto što nije u skladu sa tvojom građom. Ukoliko neko ima nekolika kg viška i veliki  stomak, ne može da oblači skroz usku haljinu, u kojoj je sve ocrtava. Ne ide. Ili probuši kašiku, ili nemoj oblačiti tu haljinu iz srednjoškolskih dana. Tačka.

Moram da napomenem da su ovo stare Sekine slike i da sada izgleda mnogo bolje i ima drugačiji stil oblačenja. Učite na njenim greškama iz prošlosti. :*

 
2)Probušila si kašiku, smršala koje kg i sada se zadovoljno smješkaš sebi u bradu jer možeš da obučeš sve što hoćeš. Usku haljinu, gole grudi, gole noge, go stomak. Stop! Ne otkrivaj baš sve. Ovih dana hit su ove dugačke haljine koje su sve, samo ne elegantne. Ne znam, procjenite sami, meni lično ovo liči na primanje nagrade za najbolji film za odrasle. Ukoliko me shvatate.






3) Kada pogledate ovaj post http://ivonalovefashion.blogspot.com/2012/11/fashion-disasters-2.html i vidite ove nokte, mislite da ste sve u životu vidjeli i da nije moguće da neki nokti normalnog oblika mogu biti ružni kao ovi. E, pa, zeznuli su nas.  Došla cica i nosi nokte   zvane ,,nema čega nema,,


4)Neki vjernici  žele to da dokažu sa ogromnom tetovažama svetaca po tijelu. Neko nosi brojanicu, neko zlatni lanac sa krstom. E, sada je na red došla odjeća. Ne znam šta da vam kažem, trebate sve ovo da stavite na sebe  i pravac u grad. Da se zna ko je ko!


5)Već smo utvrdili da tigrasto ili zebrasto od glave do pete baš i ne idu. Ali, šta mislite o ovim sexy sandalama? Ili o ovoj bundi? Ne znam za vas, meni ovo djeluje prilično zastrašujuće. Da ih vidim negdje u mraku počela bih da bježim zamišljajući da sam u nekom horror filmu. 




6)Ne znam za vas, ali ja preferiram crveni karmin uveče, a preko dana u boji kože. Međutim, ukoliko vam je to dosadilo možete na usta da zalijepite tigrastu naljepnicu, ili naljepnicu u bojama zastave. To je trendi, ali ja ću taj trend da zaobiđem... :)


Izvinjavam se jer prošle nedelje nije bilo posta, nešto sam bila preumorna, loš mi bio internet i ne znam ni ja sama. Da napomenem, mada to već znate da su ove slike skinute sa interneta, nisam ja nikoga slikala... Sledeći post će biti prije nedelje, kako bih Vam se odužila. O čemu bi voljeli da pišem? Do sledećeg posta, ljubi vas I. :**


8 comments:

  1. Zelim jos vise ovakvih postova! Mozda smrsam od povracanja gledajuci ove frikove. xD

    ReplyDelete
  2. Super post,kuku sta je ovo!

    ReplyDelete
  3. Ovim postom si nadoknadila to sto nisi pisala prosle nedelje. Super post i svaka cast na odabiru slika pun su pogodak.
    http://milanasweetlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Au majko moja koji hitovi. :) Odlican post. Noktici su "fantasticni" LOL

    ReplyDelete